70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Вторник, 08 Мај 2018 16:59

Спортско-рекреативна екскурзија

Written by

Денес беше реализирана еднодневна спортско-рекреативна екскурзија до месноста Крст-Калниште