70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Среда, 08 Април 2020 14:27

Наставна тема бр. IV: Стопанско-географски карактеристики на Р.Македонија; Наставна содржина: Сточарство

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 28 пати
Најави се за да пратиш коментар