70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Понеделник, 06 Април 2020 14:47

Висечка подграда

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 32 пати Последна промена: Понеделник, 06 Април 2020 14:51
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар