70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Понеделник, 06 Април 2020 14:57

Повторување за подградување на ходници

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 22 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар