70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Четврток, 14 Мај 2020 18:05

ВИДОВИ КОМУНИКАЦИСКИ СИСТЕМИ

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 53 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Повеќе во оваа категорија: « Форми на комуницирање
Најави се за да пратиш коментар