Picture1

      Запишувањето на ученици во I година во учебната 2017/2018 година во СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип ќе се врши според објавениот ОГЛАС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА УЧЕНИЦИ ВО I ГОДИНА ЗА УЧЕБНАТА 2017/2018 ГОДИНА ВО ЈУНСКИОТ УПИСЕН РОК-ПРВО ПРИЈАВУВАЊЕ!

 

 

 

 

e-dnevnik 2

-

erazmus-2