Picture1

Известување за СЕДНИЦА на Наставничкиот совет 16.01.2018 година

СЕ ИЗВЕСТУВААТ НАСТАВНИЦИТЕ ДЕКА СЕДНИЦАТА НА НАСТАВНИЧКИОТ СОВЕТ СЕ ПРЕЗАКАЖУВА ЗА 16.01.2018 (ВТОРНИК) СО ПОЧЕТОК ВО 10.00 ЧАСОТ 

e-dnevnik 2

-

erazmus-2