Picture1

Запишувањето на ученици во I година во учебната 2013/2014 година во СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип ќе се врши според Конкурсот што ќе биде објавен од страна на МОН

ОГЛАС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА УЧЕНИЦИ ВО I ГОДИНА ЗА УЧЕБНАТА 2013/2014 ГОДИНА ВО ЈУНСКИОТ УПИСЕН РОК-ПРВО ПРИЈАВУВАЊЕ

ОГЛАС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА УЧЕНИЦИ ВО I ГОДИНА ЗА УЧЕБНАТА 2013/2014 ГОДИНА ВО ЈУНСКИОТ УПИСЕН РОК-ВТОРО ПРИЈАВУВАЊЕ

 ПРЕЗЕНТАЦИЈА на активности во СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип

 

 

 

 Запишувањето на ученици во I година ќе се врши во два уписни рока:јунски и августовски.

Во јунскиот уписен рок се предвидени две пријавувања (прво и второ пријавување).

Плакат за запишување на ученици во I година во геолошко-рударска струка

Плакат за запишување на ученици во I година во машинска струка

Flyer за запишување на ученици во I година во спортска гимназија

 

 

 

 

Календар за упис

Mарт 2018
П В С Ч П С Н
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Настани од УПИС 2013

Нема настани