Picture1

 

На градскиот плоштад на 20.05.2013 година во 20.00 часот беше промовирана 49-та генерација на матуранти од СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип. 

На свеченоста воедно беа прогласени и најдобрите ученици во генерацијата според видот на образование, Влатко Каранфиловски од  гимназиско, а Никола Петков како ученик на генерацијата од стручното образование.

СРЕЌНА МАТУРА со желби за многу успеси во животот, понатамошното образование и  на престојните испити од матура! 

АКТУЕЛНОСТИ