Picture1

Промоција на 49 генерација на матуранти во СОУ „Н.Н. Борче“

 

Промоција на 49 генерација на матуранти во СОУ „Н.Н. Борче“

 

 

01.04.2013 г. ПАТРОНАТ НА УЧИЛИШТЕТО-ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ЈУБИЛЕЈ, 65 ГОДИНИ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ВО ПРОБИШТИП

-Во изработка е МОНОГРАФИЈА-65 ГОДИНИ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ВО ПРОБИШТИП!

-Во подготовка е свечена академија во чест на одбележување на јубилејот

ПОВЕЛЕТЕ на свечената академија што ќе се одржи во кино салата "Злетовски рудар" во Пробиштип

на 29.03.2013 г. (петок) со почеток од 19.00 часот!

ПОСЕТЕТЕ ги спортските натпревари предвидени за 01.04.2013 г. (понеделник) со почеток од 10.00 часот!

 

 

e-dnevnik 2

-

erazmus-2