Picture1

Државна матура 2013

НОВО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА МАТУРАНТИТЕ!!! Изработената проектна задача кандидатот треба да ја предаде на менторот најдоцна до крајот на март (29.03.2013)!

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА МАТУРАНТИТЕ!!! Објавен е списокот за интерните предмети од Државна матура за учебната 2012/2013 година

 Список за интерни предмети од Државна матура за учебната 2012/2013 

Пријавувањето за полагање на Државна матура за учебната 2012/2013 година е завршено на 31.12.2012 година. Во тек е внесот на пријавите во Базата на податоци за државна матура до 31.01.2013 година.

Повеќе...

e-dnevnik 2

-

erazmus-2