70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип

Би сакале да изразиме голема и искрена благодарност до Македонскиот центар за граѓанско образование (МЦГО) за донацијата на техничка опрема за реализација на ACCESS програмата во нашето училиште.

Read more ...

Во рамките на кампањата "ЕУ ЗА ТЕБЕ" на 20.02.2020 година во нашето училиште престојуваше евроамбасадорот Самуел Жбогар.
Амбасадорот  Жбогар дебатираше за визијата на средношколците за иднината на Европската Унија.

"Слушајќи го гласот на младите, ги поставуваме нивните надежи и очекувања како патокази кон иднината".

#ЕУзаТЕБЕ

Read more ...
Page 1 of 3