Настани кои престојат

Успешни приказни

Истакнати ученици:Теона Денчевска

24.Feb.18

Освоено III место на 55 тиот Државен натпревар на млади истражувачи во Македонија...

Следете не` на социјалните мрежи

erazmus 2