Address:
Address ул. Гоце Делчев бр. 10 2210 Пробиштип
Phone:
Phone +389 032 483 012
Mobile:
Mobile +389 071 272 453

Have a questions?

Испрати Email. Сите полиња означени со ѕвездичка (*) се задолжителни.
Contact image
Miscellaneous Information:

Да бидеме поврзани

Почитувани,

Можете да не` контактирате во врска со нашата секојдневна воспитно-образовна дејност, нашите идни планирања и активности.

Со почит,

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип.