Презентација на СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип

Согласно објавениот Конкурс за запишување на ученици во I година за учебната 2018/2019 година во јавните средни училишта во Р Македонија,

Училишната комисија за упис изработи и објави Интерен оглас за запишување на ученици во I година за учебната 2018/2019 година ви јунскиот уписен рок-прво пријавување.

За поуспешно претставување на училиштето изработена е видео презентација на кое се претставени дел од активностите во училиштето.

.be