Спортски успеси

19225853 614391082093572 9042222194091908218 n

Освоени медали во категоријата kicklight до 65 и до 55 килограми

Ученичките во спортската гимназија при СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип, Викторија Варадинова и Јована Арсова учествуваа на Светскиот WAKO куп во кик бокс во Римини,Италија и освоија медали во своите категории. 
Викторија Варадинова освои сребрен медал во категорија kicklight до 65 килограми, а Јована Арсова бронзен медал во kicklight до 55 килограми..

Sample image  19366436 614391098760237 5981156028516939149 n CROP
ВИКТОРИЈА ВАРАДИНОВА Player

Нашата ученичка од спортска гимназија Викторија Варадинова освои сребрен медал во категоријата kicklight до 55 килограми

2TOPSTUDENT RadmikaM za WEB

     РАДМИЛА МИШЕВА

      IV 1 гимназиско образование

          Истакнат ученик